https://docs.google.com/document/d/1dfF6E2nFdWTUpmwjTJ7jtd_qXRgpxrbw/edit
Інформаційне повідомлення "Сучасні способи теплової обробки"
https://docs.google.com/document/d/1vaHWlXvH1U8xC-Oo6C8v9873RQ_2p_XR/edit
Методична розробка уроку в/н з використанням опорних схем на тему: "Приготування страв з яєць та сиру"
https://docs.google.com/document/d/1IEF2xWyn0QsIzOlYpR0EyBE7V0T9zzt3/edit
Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: "Технологія приготування запечених страв з овочів"
https://docs.google.com/document/d/1_w-T6Yr_3F6TJU9MrBz9zSRTs6Cce1JX/edit
Презентація до уроку
https://docs.google.com/presentation/d/1fC1cpfnO54RcDN78hF7U-X9CV1QL6_D9/edit#slide=id.p
Інструкційно-технологічні картки
https://docs.google.com/document/d/1F0IAoH0wp7qGR7gZTPyBeUHtf0XYeYRu/edit
Презентація до уроку на тему: Технологія приготування салатів з сирих та варених овочів.
https://docs.google.com/presentation/d/1fC1cpfnO54RcDN78hF7U-X9CV1QL6_D9/edit#slide=id.p1
Презентація до творчого проєкту "Кенді бар"
https://docs.google.com/presentation/d/10uXBx3ST_ugEELLmWQKsoWL_91Co9oN_/edit#slide=id.p1
Комментариев нет:
Отправить комментарий