Іноватика

понедельник, 8 февраля 2021 г.

 

Види форм для приготування запечених страв з овочів, мяса та риби.

Існує безліч різних форм для запікання в духовці. Виконані з різних матеріалів, вони мають різні властивості і призначені для різноманітних страв.

Чавунні форми для запікання відрізняються великою вагою і товстими стінками. Їжа в них виходить надзвичайно смачна. Всередині чавунні форми для запікання покриті спеціальним покриттям, яке вбереже від пригорання.







Легкі і недорогі форми для випічки в духовці виконані з пресованого алюмінію. Іноді в комплект входить решітка для гриля, що робить з форми для запікання багатофункціональний посуд. При приготуванні їжі в такій формі, необхідно контролювати температуру, оскільки тонкі стінки посуду не застраховані від пригорання.







Керамічна форма для запікання.  Це практична та дуже зручна штука, яка не принесе ніяких труднощів. Формочки для запікання з кераміки, вони можуть мати квадратну, овальну або круглу форму. Багато керамічних форм мають в комплекті кришку. Особливість цього посуду в тому, що він не любить різкого перепаду температури і його не бажано з гарячої духовки одразу ставити у холод.




Глиняні форми для духовки користуються великою популярністю. Прекрасні властивості природної глини зроблять  їжу ніжною і ароматною.

Десерти та порційні страви, наприклад жульєн, зручно готувати в маленьких фарфорових формочках для запікання. Внутрішня поверхня цих форм має антипригарний шар.




 



Силіконові форми для випічки стають з кожним роком тільки популярніше, адже вони дуже зручні при випіканні різних кулінарних виробів (кексів і кексиков, пасок, пирогів, пудингів, тортів, ромових баб, суфле і ін.). Вони не тільки зручні, але і екологічні, тобто, нешкідливі для здоров'я людини і навколишнього середовища, природи, якщо виготовлені, звичайно ж, з якісного екологічного силікону  До речі, вважається, що медичний силікон вважається найякіснішим.









Комментариев нет:

Отправить комментарий